AH XL is een bron van inspiratie voor lekker eten en drinken. Het hart van de winkel is een groot versplein met volop keuze in groenten en fruit, gemakkelijk te bereiden vlees, veel vis, vers gebakken brood en een zeer ruime deli/kaas-afdeling met veel speciale lekkernijen. Er is zelfs een grill & steakafdeling met vers gegrild Zuid-Amerikaans topvlees, kip en kipproducten. Bij AH XL vindt u ook het grootste assortiment kant-en-klare maaltijden dat Albert Heijn kent: gezonde, complete maaltijden die u zó op tafel zet. Natuurlijk kunt u bij AH XL tevens terecht voor houdbare kruidenierswaren en diepvriesproducten, van rijst in grootverpakking tot luxe roomijswafels. Daarnaast zijn er regelmatig demonstraties en proeverijen om originele maaltijdideeën op te doen.


Non-foodartikelen
U vindt bij onze AH XL werkelijk alles voor een schoon en goed geregeld huishouden: van handige keukenhulpjes en praktische schoonmaakartikelen tot spullen voor een mooi gedekte tafel. Voor uw ontspanning gaat u naar de breed opgezette ontspanningsafdeling waar u boeken, tijdschriften, kantoorbenodigdheden, mobiele telefoons en een ruime sortering cd's en dvd's aantreft.

Service
Onze AH XL-winkel bieden veel extra service, zoals de AH Fotoservice, AH Ticketservice en een AH Stomerijservice. Ook kunt u uw bol.com bestelling laten bezorgen bij AH XL-winkels. U kunt uw bestelling vervolgens ophalen wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld tijdens uw dagelijkse boodschappen maar ook in de avonduren en in het weekend. En heel handig: u kunt bij alle AH XL-winkels zelf uw artikelen scannen. Dat scheelt veel tijd bij het afrekenen!

Voordeel
Bij AH XL is extra voordeel te halen. Er zijn wekelijks prijsaanbiedingen die boven op de landelijke prijsacties van Albert Heijn komen, u vindt er extra grote voordeelverpakkingen en een actiestraat met veel aantrekkelijk geprijsde producten en scherpe acties. In de AH XL Bonusfolder vindt u iedere week speciale aanbiedingen die gelden in alle AH XL-winkels.

Voor de grote boodschappentrip
AH XL is onze grootste supermarkt. Hier bieden we onze klanten extra veel vers, voordeel en verrassingen. Onze ruim 30 AH XL-winkels zijn heel geschikt voor het doen van de grote boodschappen. Dé oplossing voor gezinnen die graag met gemak en voordeel de dagelijkse en grote boodschappen in huis halen en voor iedereen die met de auto de weekboodschappen wil doen.

  0294 45 74 96
www.ah.nl
aanbiedingen
vacatures
Openingstijden
Vandaag geopend van 08.00 tot 21.00

Reguliere openingstijden
Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 21.00 uur
Woensdag 08.00 - 21.00 uur
Donderdag 08.00 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 22.00 uur
Zaterdag 07.00 - 21.00 uur
Zondag 09.00 - 20.00 uur